2012. július 21., szombat

Charlotte Meentzen- Orchidea Krém

Már úgy 4 napja használom ezt a csodaszert, naponta kétszer, reggel és este, és imádom :)!  Színe fehér, állaga folyékony és gazdag.  Nagyon kevés mennyiséget kell használni belőle, épp hogy egy ujjbegynyit, és lassan finoman az arcbőrbe masszírozni :).  Gyorsan felszívódik, kicsit zsíros, de pár perc mulva ez elmúlik, és mintha nem is létezne, olyan könnyű!  Alapozót is lehet a tetejére tenni, de nálam már alapszabály a minimális alapozó, csak akkor használom ha tényleg nagyon muszáj egy két csúnya patit eltakarni (az alapozó úgysem tesz jót a bőrnek, főleg ha már eleve zsíros).  Bőröm nem pattogott ki tőle.  Még a konditeremben is voltam úgy hogy tettem az arcomra, és az izzadságtől sem lett zsíros az arcbőröm.

A linkről a következőket idéztem:

"Előnye: A bőr nedvességtartalmát növeli és így a bőr rugalmasságát, bőre bársonyosan puhává válik

Használat: minden reggel és este

Bőrtípusra: normál/száraz bőrre"

A bársonyos puhaság tuti hogy nem hazugság! :)  Ha lenne egy termék amit biztosan megvennék a Charlotte Meentzen-től, akkor ez lenne az.  Nemcsak a krém van jótékony hatással a bőrre, hanem maga a masszírozó mozdulatnak is.  Főleg reggel amikor az ember arca kissé sápadt, fáradt, ez a kevés masszírozás sokat segít a vérkeringésnek, így akár a pirosítót is ki lehet hagyni a napi smink rutinból :).  Sőt, ezek után az arcmasszírozást akár a reggeli arcmosáshoz is tudnám javasolni, csupán azért mert jót tesz az arcbőrnek és egészségesebbnek fogunk látszani :)!


5 megjegyzés:

  1. Az én arcomra ugyanilyen hatással van az Annemarie Börlind krém, a fekete szappanról mikor tervezel írni?

    VálaszTörlés
  2. Hát, még talán pár hónap múlva, mivel most egy nagyon jó arctisztító gélt használok a Body Shop-tól, nem akarom a szappant kibontani amég az el nem fogy... de végülis kipróbálhatom a szappant egy hónapig mondjuk szeptemberben, és akkor újra visszaállhatok a teafaolajas arctisztítómra... hmm talán igen, akkor szeptemberben elkezdem a fekete szappan próbát :)

    VálaszTörlés
  3. Ahogy elfogy a Helia D krémem, az Annamarie Börlind krémet fogom legközelebb kipróbálni :), Douglas-ban vetted ugye?

    VálaszTörlés
  4. Igen, de a Müllerben is láttam már!

    VálaszTörlés