2012. augusztus 30., csütörtök

The Orkney Brewery Raven Ale (középbarna sör)

Sziasztok!

Van egy jó hírem, végre egy hónap után van internetem a lakásban!  Ez nagyon megkönnyítette a dolgomat, úgyhogy sűrűbben írok mostantól bejegyzéseket :).

A mai bejegyzés témája az alkoholkaland folytatása, a Raven Ale-ről lesz szó, amely egy Orkney Szigetekről származó középbarna sör.  Egy "Golden Ale" úgyhogy pontosabban aranybarna a színe, sajnos olyan lelkesen ittam meg, hogy elfelejtettem képet készíteni róla egy pohárban :p.

Egy könnyen iható sör, sima és frissítő.  Az a véleményem hogy jobb hidegen, de ne tegyük a hűtőbe túl sokáig, legyen annál egy kissé melegebb, de ne is legyen szobahőmérsékletű, hanem valahol a kettő között.  Aranybarna a színe és krémes a habja, és nem túl szénsavas, egy igen élvezhető sör :).  Ez a lányoknak is nagyon ízleni fog!

Ezt is a Tesco-ban vettem, de nem a saját márkája, így remélem a többi üzletben is található :).

Egészségetekre! (és az egészséges hajért!)



Nagyon szép a Kelta holló minta az üveg kupakján, annyira megetszett hogy meg is tartottam :).

Note the Celtic raven design on the cap, I liked it so much that I decided to keep it :).


Hi Everyone!

I have some great news, I finally have internet in my flat now, this has made my life so much easier, so I will be able to post more often for you guys :).

Today's topic will be a continuation of the alcohol adventure.  I will be introducing the Orkney Brewery's Raven Ale, which as you have probably guessed is a product of the Orkney Islands.   It is a "Golden Ale" and I was so eager to drink it that I forgot to take a picture of it in a glass for you all to have a look at its colour :p.

It is a very smooth and easy to drink ale, and in my opinion should be enjoyed at a temperature that is between chilled and room temperature.  It is golden brown in colour, and is not too fizzy and creates a nice creamy foam, overall a very enjoyable ale :).  The girls will love it too!

I bought this at Tesco as well, but it is not its own brand, so I hope that it is available at the other supermarkets as well :).

Cheers! (to healthy hair!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése