2012. november 3., szombat

Pu-Erh Tea

Sziasztok!

Először is szeretnék elnézést kérni hogy ilyen sokáig tartott ez a termékleírás, sok volt a beadandó az egyetemen :p, na akkor fogjunk is bele :)!

Ezt a teát a helyi Mandzsúriai piacon vettem mivel olcsó volt (0.68p) és felkeltette az érdeklődésemet.  Annyit kell hogy mondjak, hogy ez a tea egy csodaszer :).  Gyönyörű mélyvörös a főzete, és az íze is annyira könnyű, hogy ízesítés nélkül is nagyon élvezhető (sőt, én kimondottan csak így tudnám ajánlani!).  Szinte minden este iszom egy csészével, és rá tudnék esküdni hogy segít a fogyásban!

Elkészítés: (tasakos változat)

A tasakot tegyük egy csészebe, és öntsük fel forró (de nem forrásban levő!) vízzel.  Hagyjuk állni 3-5 percig, amilyen erősre kívánjuk a főzetet :).

Íze testes, de nem keserű vagy éles mint például a zöld teaé, tele van antioxidánsokkal, és segíti az emésztést és a zsírlebontást :), ennyire szuper!

Ha találtok bióboltban, van teaházban, ezt a teát melegen tudnám ajánlani :).  Egészségetekre!



Hey Everyone!

Let me begin by apologizing about not posting any product descriptions recently, I had a lot of assessments due at uni :p, let's get started then :)!

I purchased this tea at my local Manchurian market because it was very cheap (0.68p) and just happened to catch my eye.  All I have to say, is that this tea is absolutely magical :).  It has a gorgeous deep red colour and its flavour is so light and pleasant, that it can be enjoyed plain (which is how I would recommend it be consumed anyway!).  I try to drink a cup a day towards the evening, and I am quite confident that it helps with weight loss!

Preparation: (using tea bags)

Put one tea bag into a mug, and pour hot (but not boiling!) water over it.  Let it steep for 3-5 minutes, depending on how strong you like your tea :).

Its flavour is very bold and rich, but it is in no way bitter or sharp like green tea, it is high in anti-oxidants, aids in digestion and breaks down fats :), that's how amazing it is!

If you can find this tea at your local health store or tea shop, I can highly recommend you purchase some :).  Cheers!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése