2013. augusztus 11., vasárnap

Essence Flashy Apricot ajakszínező/ Lip Tint

Sziasztok!

Ma egy különleges terméket mutatok be nektek.  Sokat hallottam az ajak/arcszínezőkről, de eddig még nem sikerült találnom a szokásos drogériáimban, de most nyáron szerencsés voltam, és a Müllerben végre találtam.  Régóta szerettem volna egy ajakszínezőt kipróbálni, mivel a rúzsok kissé macerásak tudnak lenni.  Hamar kopnak, és nem is egyenletesen, kicsit kínos állandóan igazítani.  A szájfények meg idegesítőek tudnak lenni amikor leengedett hajat visel az ember, ismerős érzés amikor a hajszálak az ajkakra ragadnak.

Ez az ajakszínező család három színben található, én a legvilágosabbat vettem meg, mivel ez illet hozzám a bőrömhöz a legjobban.  Nem szeretem a túlzottan sötét vörös vagy rózsaszín színeket.  Inkább a szolídabb színeket választom, hogy minél természetesebbnek tűnjön a sminkem.  Ami nagyon tetszik ebben a színben az az, hogy kissé narancssárga a színe, így felvitel után olyan az ajkam mint ha valami forrót ittam, és a vér az ajkaimba szökött.  Alapból világosabbak az ajkaim, sápadtak, és ez a színező megadja neki azt a természetes enyhe piros színt.

Nagyan praktikus a csomagolása, ráadásul tetszik az üveg alakja.  Akkora mint egy rúzs, az applikátor mint egy szájfényé.  A színező gél állagú, könnyen felvihető, felvétel közben el kell egyenletesen kenni.  Várni kell egy pár másodpercet hogy felszívódjon.  Finom, ízesített gél és jó illata is van, garantáltan ízleni fog a párodnak is ;).  Hosszanatartó a szín, pár óráig simán hordható újabb felvitel nélkül, és ha elhalványodik, akkor az úgy ahogy egyenletesen történik.  Nagyon praktikus megoldás az ajakszínező, főleg a meleg nyári napokra :), próbáljátok ki ti is!






Hi Everyone!

Today I will introduce a fairly unique product to you guys.  I have heard a lot about lip and cheek tints recently, but up until now have never actually seen any in my usual drugstores, but this summer I was lucky enough to find some in Müller.  I have wanted to try a lip tint for a while now, because lipsticks can be a bit of a hassle as they can fade quickly and often in an uneven way.  It can be a bit embarrassing having to fix it all the time.  Lipgloss can be a bit irritating as well, especially is you are wearing your hair down, and the stray hairs get stuck to your lips (familiar feeling? :)).

This lip tint brand comes in 3 different shades of colour.  I purchased the lightest one, as it suits my complexion the best.  I do not like very harsh dark reds or pinks.  I prefer the lighter, more natural colours.  What I absolutely love about this colour is that it has a slight orange tint to it, and so after application it looks as if I had just had something warm to drink, giving it that just bitten look.  My lips are lighter in colour anyway, and can get quite pale, so this tint gives it that natural reddish colour.

The packing is also very practical,  I love that shape of the bottle and its size, which is not much bigger than a tube of lipstick, and the applicator is like that of a lipgloss.  This tint is gel-based, and when applying you have to make sure to spread it out evenly.  Allow it to sink in for a few seconds and i'ts done :).  It has a lovely flavour to it as well and a nice smell, which your partner is guaranteed to like as well ;).  The colour is fairly long-lasting, couple of hours without having to re-apply.  And when it does start to fade, it does so fairly evenly as well.  It is a very practical solution to your usual lip colour, especially in the summertime on those warmer days :), try it out for yourselves!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése