2013. október 3., csütörtök

Terra Naturi Körömvirág kézkrém (Terra Naturi Calendula Hand Cream)

Sziasztok!

Hamarosan itt a fagy! Ti is elpakoltátok a kedvenc kézkrémeteket a táskátokba? Én már bizony :), kedvenc évszakom az ősz, a sok színes, lehúlló levél, az ember ilyenkor jól megbecsüli a meleget :). Idén vettem nyáron egy új kézkrémet a Müllerben, új kedvencem :). A Terra Naturi vegan termék, ezért is tudom ajánlani, nem csak a  körömvirág jó hatása miatt. Gondolom hogy eléggé nyilvánvaló mennyire rajongok a körömvirágos termékeké. Tényleg nagyon jót tesznek a bőrnek.

Praktikus méretű tubusban van, 75ml, illata is természetes, de a bőr tappintása még zsíros felszívódás után is, de mondjuk nehéz olyan krémet találni, amely nem hagy zsíros nyomot hansználat után. Fehér színű a krém, és nem szükséges sokat használni belőle egyszerre, egy borsónyit csak ;). Próbáljátok ki ti is!





Hi Everyone!

The first frost is almost upon us! Have you packed your favourite hand cream away into your handbag yet? My favourite season is autumn, all the colourful leaves :), I feel one learns to appreciate warmth more as well! This summer I purchased a new hand cream at Müller, and it is my new favourite :). Terra Naturi products are vegan, this is also why I can highly recommend it, not just because it contains calendula extract. You all have guessed by now how much I love calendula-based products :), they work wonders on the skin!

The packaging is a practical size, 75ml, it's scent is very natural, though the skin still has an oily feel to it after application, though it is hard to find any hand cream that doesn't leave a slightly greasy touch afterward. The cream is white in colour, and you do not have to use too much for one application, a pea-sized amount is enough ;). Try it out!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése