2013. december 29., vasárnap

Oxy Hínár Kivonatú Arclemosó Gél (Oxy Seaweed Power Fresh Skin Wash)

Sziasztok!

Remélem mindenkinek békésen teltek az ünnepek :). Pár hónapja vettem egy új arclemosót, mivel nagyon szárította a bőrömet az előző. Azóta vettem még egy tubussal, de sajnos úgy látszik hogy megint tovább kell kísérleteznem... Majd meglátjuk, ettől is eléggé szárad a bőröm, de azért nagyon jól csillapítja az irritációt meg a bőrpirosodást.

Gél állapotú termék amelyben nagyon finom szemcsék vannak (mint egy nagyon finom homok). Nagyobb barna szemcséket is tartalmaz amik arcradírként működnek. Ára 1.99 (GBP). Ha van lehetőségetek rá, próbáljátok ki ti is!





Hi Everyone!

I hope that the holidays were good to you all :). A few months ago I purchased a new face wash, because the previous one was beginning to dry out my skin. Since then I bought another tube of face wash, but it seems my hunt for a new one may continue... We'll see, this one is beginning to dry my skin a bit too, but at least it does a great job calming skin irritation and reducing redness.

This is a gel.based product which consists of very fine granules (like salt or fine sand). It also contains larger brown granules which double as an exfoliant. Price is affordable at 1.99 GBP. If you have a chance to try it, please do! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése