2012. július 13., péntek

Reinigende Maske mit ZINK! :) timfölddel

Hmm, kissé folyékonyabb állagú mint amire emlékszem, remélem a nagy melegben nem romlott meg vagy ilyesmi :S...  Na, szóval ez az egyik kedvenc arcmaszkom a Baleától.  Illata kissé szúrós, de nem kellemetlen, tehát nincs túl illatozva, ami sok szempontból jó.  Állaga folyékony, színe fehér, és könnyen felvihető az arcra, de azért legyünk óvatosak, mert sikerült egy picit a földre csöpögtetnem :p és... 15 percig várunk, utána pedig nézzük az eredményt :).

... És, látahatoán tisztább a bőröm és úgy is érzem, mint ha végre levegőzni tudna normálisan :) nagyon jó erzés.  A bőröm érezhetően puhább mint a pakolás előtt és lehet érezni a mattító hatását, tehát sikeres! :)

Egy kis megjegyzés másnapról...  Volt egy ciszta szerűség az államon, leggyakrabban menzesz környékén szoktak előbukkanni, fájdalmasak, és nem célszerű őket kinyomni, ki kell őket várni hogy maguktól visszahúzódjanak.  Én mindig azt szoktam tapasztalni hogy a tisztító arcmaszkok segítenek a ciszták visszahúzódásában, és ez így is történt, másnap gyönyörűen visszahúzódott, és kissé száráz volt a teteje...  Úgyhogy viszlát kis ciszta :p!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése